Για ΜΑΘΗΤΕΣ/ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Λυκείου και ΝΕΟΥΣ/ ΝΕΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα επαγγέλματα της θάλασσας.
Σας προσκαλούμε στο ανοιχτό εργαστήριο ενημέρωσης και διασύνδεσης με τίτλο «Ευκαιρίες Απασχόλησης για τους νέους και τις νέες στη Γαλάζια Οικονομία».
Διακεκριμένες προσωπικότητες από την αγορά εργασίας και τον ακαδημαϊκό χώρο από όλο το φάσμα της Γαλάζιας Οικονομίας, θα μοιραστούν τη γνώση και τις εμπειρίες τους με το κοινό μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο για τα γαλάζια επαγγέλματα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ήπιες δεξιότητες, Ανοιχτές συζητήσεις ομιλητών – συμμετεχόντων και θεματικά εργαστήρια στους κλάδους του Παράκτιου Τουρισμού, της Αλιείας και της Ιχθυοκαλλιέργειας, της Θαλάσσιας Βιοτεχνολογίας, της Ωκεάνιας Ενέργειας, των Θαλάσσιων Μεταφορών και της Ναυπηγικής.
Πότε? Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 10:00
Πού? Στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας, Αμφιθέατρο “Ιωάννης Καποδίστηριας”, Βασ.Σοφίας και Ριζάρη 2, Αθήνα
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
Είσοδος ελεύθερη
Το συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο του #Blue_Generation_Project από την Militos Consulting S.A.σε συνεργασία με την HELMEPA - Hellenic Marine Environment Protection Association, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και με την υποστήριξη του IEK DELTA.