Τώρα γνωρίζουν πως η ειδικότητά τους σχετίζεται με την γαλάζια οικονομία.
Νέα γνώση και προοπτική για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Αιγάλεω που ανακάλυψαν πόσες #ευκαιρίες_απασχόλησης υπάρχουν στους τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας.
Ειδικότερα όταν φαινομενικά δεν μοιάζουν να σχετίζονται με την ειδικότητά τους: κι όμως σχετίζονται, όπως η κατασκευή αυτοματισμών για εξαρτήματα πλοίων ή η επεξεργασία
ψαριών.
«Σήμερα είναι η ημέρα μου!», δήλωσε σπουδάστρια του Τμήματος Τεχνολογίας & Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών.
Αντίστοιχες ευκαιρίες ανακάλυψαν όσοι συμμετείχαν σε αυτό τον προκαταρκτικό #επαγγελματικό_προσανατολισμό από τα τμήματα του ΙΕΚ Αιγάλεω (Αυτοματιστών, Μαγειρικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Τεχνολογίας Τροφίμων Ποτών)
Οι συμμετέχοντες σπουδαστές βρήκαν εξαιρετικά χρήσιμη για το επαγγελματικό τους μέλλον αυτή τη μαθησιακή εμπειρία, που παρέχεται δωρεάν από την ομάδα του BlueGeneration project (Militos Consulting S.A.).
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ΙΕΚ Αιγάλεω κ. Δ. Κυριακό και τους καθηγητές Κ. Δεληστάθη, Η. Τριανταφυλλίδη, Μ. Πούλιου, Α. Γεώργα για την υποστήριξη και τη φιλοξενία τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 6772129, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει στους νέους η Γαλάζια Οικονομία στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Πολωνία και στην Πορτογαλία.