350000 απασχολούνται στην Γαλάζια Οικονομία, σήμερα στην Ελλάδα και το αισιόδοξο είναι ότι θα διπλασιαστούν την επόμενη δεκαετία, ανέφερε μεταξύ άλλων σημαντικών στοιχείων η Μαριάννα Τερζιδάκη, Σύμβουλος Καριέρας (#Militos) κατά την παρουσίαση της σε νέους + νέες που ζουν στην Κύμη (Χαλκίδα), αναδεικνύοντας και τις ευκαιρίες καριέρας που θα προκύψουν στην ανερχόμενη Γαλάζια Οικονομία.

 Η συζήτηση ανέδειξε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των νέων για τη ναυπηγική και τον παράκτιο τουρισμό και πληθώρα ερωτήσεων για τις δυνατότητες εκπαίδευσης που θα τους επιτρέψει να απασχοληθούν στη θαλάσσια βιοτεχνολογία και την ωκεάνεια ενέργεια.

Ενημερώθηκαν και για την δωρεάν πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας , www.bluegeneration.careers, που μόλις ξεκίνησε και θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες θέσεις εργασίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Evia island Κοιν.Σ.Επ και τον Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας - ΟΛΝΕ για τη φιλοξενία τους και για την τήρηση όλων των μέτρων Covid.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2106772129, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει στους νέους η Γαλάζια Οικονομία στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία, στην Πολωνία και στην Ισπανία. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.bluegeneration.org

#BlueGenerationproject #EEAANDNORWAYGRANTS #fundforyouthemployment