Την Τρίτη 26.10.2021 η ομάδα της Active Bulgarian Society (ABS) διοργάνωσε ενημερωτική παρουσίαση για το έργο «Blue Generation» σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη γαλάζια οικονομία και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ήταν νέοι από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου South-Western στο Μπλαγκόεβγκραντ. Οι μέντορες του έργου από την ομάδα της ABS μοιράστηκαν πληροφορίες για το τι είναι γαλάζια οικονομία, ποιοι είναι οι υποτομείς της και ποιες είναι οι θέσεις εργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά στον τομέα. Η Active Bulgarian Society παρείχε τους συνδέσμους για τη Δωρεάν Πύλη Καριέρας- https://bluegeneration.carrers/ και για τα Massive Open Online Courses (MOOC) - https://bluegenerationmooc.thinkific.com/.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο και ήταν ενεργοί σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Έκαναν ερωτήσεις και έγινε συζήτηση.

Η Active Bulgarian Society εκτιμά ότι το Κέντρο Σταδιοδρομίας του South-Western University που έδωσε την ευκαιρία στους μέντορες να πραγματοποιήσουν την παρουσίαση και θα χαρεί για περαιτέρω επικοινωνία.

 

#sea #seajob #seaopportunities #work #job #blueeconomy #blugeneration #BlueGenerationProject #BlueGenerationBu #waveenergy #wavepower #OCEANENERGY #Shipbuilding #CoastalTourism #AquaCulture #MarineBiotechnology #MaritimeTransport #Fisheries #Militos #SeaTeach #ABS #activebulgariansociety #EnterprisingSocietyDevelopmentFoundation #Contextos #Norwea #SeaEurope #IcelandAquacultureAssociation #EuropeanBoatingIndustry #SubmarinerNetwork #EuropeanInterculturalClub